Har fått bruse lite denne sesongen.

Jovic kom aldri inn hos Real Madrid og har også sørget for å spille seg ut av diskusjon om en videre fremtid på San Bernabeu. Men det betyr ikke at andre klubber ikke er villige til å ta sjansen på den serbiske landslagsspilleren.

Da Jovic ble hentet fra Eintracht Frankfurt forrige sommer for solide 60 millioner euro var forventningene skyhøye i Madrid.

Les: Tottenham kryper også til korset

Statusen etter nesten ferdigspilt sesong er at 22-åringen har vært på banen i 22 % av mulig spilletid – uten å ha vært innom skadebenken.

Mariano Diaz og Karim Benzema har gjort sakene sine godt, og har sørget for at Frankfurt-stjernen, som dundret inn scoringer i Bundesliga og Europaligaen nå er forvist til den kjøligere delen av San Bernabeu.

Med to scoringer og to assists denne sesongen er det ingenting som tyder på at Zidane skal endre holdningen til Jovic.

Les på Popidol: Tennisproff kaster klærne: «Jeg sparer penger»

Ikke overraskende har 22-åringen vært linket til Napoli, der Jovics agent allerede representerer trioen Kalidou Koulibaly, Nikola Maksimovic og Diego Demme.

Men skal vi tro Diario AS, har Arsenal-manager Arteta sett noe i 22-åringen som gjør ham til en passende erstatter for Pierre-Emerick Aubameyang – den dagen den gabonske landslagsspilleren bestemmer seg for neste steg.

Vi stoler på Artetas teft, men sier oss skeptiske til en Jovic i Arsenal-drakt.

Les: Ødegaard ønsker å bli et år til