Ivan Toney (foto: Brentford)

Manchester United er klare til å lansere et stort åpningstilbud for å kjøpe Ivan Toney etter at Sir Jim Ratcliffe gjorde Brentford og England-spissen til sin prioriterte sommersignering.

De røde djevlene trenger en seier i Brighton på søndag hvis de skal sikre seg noen form for europeisk fotball på Old Trafford neste sesong og samtidig unngå vanæren ved deres laveste poengsum registrert i Premier League-epoken.

Les: Arne Slot skremt av Real Madrid planer om et ustoppelig raid for Liverpool-maestro

Slik det står, ligger Manchester United for øyeblikket på 57 poeng, og på grunn av en pinlig negativ målforskjell, ser denne sesongen seg ut til å bli den verste noensinne siden de endte på 13. plass i den gamle førstedivisjonen i 1989/90.

Utrolig nok kan de fortsatt redde litt ære fra denne katastrofen av en sesong med en seier mot Manchester City på Wembley neste helg i FA-cupfinalen.

Slik det ser ut nå kommer manager Erik ten hag til å få sparken og etter Thomas Tuchel og Bayern München skiller lag (igjen) har han ifølge overgangsjournalist Fabrizio Romano havnet tilbake øverst på Manchester United sin liste over arvtagere.

Les: Vil tilbake til Premier League etter Bayern München kollaps!

Uavhengig av managersituasjonen jobbes det inn imot sommerens overgangsmarked.

Sir Jim Ratcliffe flytter overgangsmyndigheten bort fra managerens hender – hvem det enn måtte være – og over i hendene på et knallhardt team av spesialister ledet av sportsdirektør Dan Ashworth og dyktig assistert av Jason Wilcox (teknisk direktør) og Omar Berrada (administrerende direktør).

Ratcliffe og Co har rettet blikket mot å styrke fire områder på laget denne sommeren, en ny midtstopper, en midtbanespiller og en spiss – sammen med en ny høyreving.

Uniteds behov for en ny nr. 9 har vært veldig tydelig denne sesongen. Mens Rasmus Højlund har gjort det bra i glimt – og hans 15 mål fra 41 kamper forteller at det kan bli bra. Bare 21 år gammel er den unge dansken fortsatt en nybegynner.

Og med at klubben også bare klart skuffende 55 mål fra sine 37 kamper Premier League (derimot har Man City spilt i 93 på samme antall kamper), er det altfor tydelig hvor Uniteds svakhet ligger.

Nå trolig sukre lønnsposen til Ivan Toney kraftig da de i motsetning til Arsenal ikke kan tilby spill i Champions League.

Som et resultat er Ratcliffe veldig fokusert på å signere en ny nr. 9 for å tilby dekning og konkurranse for Højlund.

Nå ifølge en rapport i Spania har United lansert et enormt åpningstilbud for å premiere Toney borte fra Brentford med Ratcliffe «klar til å overraske fotballverdenen» ved å gi et «vanvittig første bud» på en spiller som nå anses som deres «prioriterte» spiss. mål denne sommeren. – Når han i tillegg var utetengt store deler av sist sesong og ikke helt har funnet tempo etter han kom tilbake i fabruar er 70 millioner veldig mye penger.

Brentford skal sies å være fornøyd etter å ha vært villige til å redusere prisen til 50 millioner euro, men hey..Når noen er villige til å betale mer..

Ivan Toney tjener idag omtent en million euro, i Manchester United vil han trolig tjene 7 – 8 millioner euro.