Mac Allister og Arne Slot

Det kommer til å ta litt tid før jeg venner meg til at at en kar som heter Arne faktisk er manager for Liverpool. (Ikke vanskelig å forstå hvis Arne var hovedtrener for Sandnes Ulf)

Vel, imorgen avsluttes 9 spektakulære år med Jürgen Klopp på Anfield! – Da tar Liverpool imot Woverhampton til sesongavslutningen i Premier League.

Arvtager Arne Slot får det ikke lett. – Det kommer store endringer, hvor mange benytter anledingen til å gå videre. Noen endringer er ønsket og andre er defintivt ikke ønsket.

Les: Roberto de Zerbi klar for neste klubb!

Arne Slot skal være skremt Real Madrid sine planer om å raide en ekte Liverpool-maestro, den 25 år gamle argentinske midtbanespilleren Alexis Mac Allister.

Real Madrid vil frata Arne Slot spilleren som var Jürgen Klopps avskjedsgave.

Liverpool kan bli utdelt et stort slag i starten av Arne Slot-æraen etter at Real Madrid sensasjonelt girer opp for de som omtales som et fantastisk raid for Alexis Mac Allister som ikke kan stoppes selv om de vil.

Mac Allister var en av de fire midtbanespillerne Liverpool kjøpte i fjor sommer for å forvandle en posisjon som hadde stagnert. Formen hans i Premier League for Brighton og i VM med Argentina hadde fanget oppmerksomheten deres.

Liverpool tok Mac Allister for 35 millioner pund etter å ha utløst en utkjøpsklausul i Brighton-kontrakten hans. Oppsiktsvekkende påstander i Spania tyder imidlertid på at de også kan være sårbare for å miste ham på grunn av en exit-klausul.

Ifølge DSports Radio tiltrekker Mac Allister interesse fra Real Madrid. De nylig kronede La Liga-mesterne kan være klare til å fylle opp sin egen midtbane da Luka Modric og Toni Kroos nærmer seg slutten av kontraktene sine.

Det har vært påstander om at Modric og Kroos – to av de beste midtbanespillerne i sin generasjon – kunne bli på nye avtaler. Men når tiden kommer for å utvikle midtbanen deres, kan Real Madrid ha Mac Allister i tankene.

Informasjonen fra DSports Radio er at Carlo Ancelottis side har fulgt nøye med på 25-åringen. Videre tror de de kan signere ham for en rimelig penge.

Det hevdes at Mac Allisters Liverpool-avtale inneholder en frigjøringsklausul på 70 millioner euro. Det vil gi Liverpool en fortjeneste, men kan også gi god valuta for pengene for potensielle kjøpere.

Sporten.com anbefaler 👉 Landslagskeeper Ørjan Nyland får sin fjerde manager på et år

Tidsramme satt for Real Madrid-raid
Heldigvis for påtroppende Reds-manager Slot, kan det hende at Real Madrid ikke flytter til Mac Allister umiddelbart. I stedet er det spådd at de vil slå til innen et år (noe som kan henge sammen med planene deres for Modric og Kroos).

Å spille i La Liga ville være en ny opplevelse for Mac Allister, selv om det åpenbart ikke ville være noen språkbarriere siden spansk er hans førstespråk.

Han kan bli en del av en kvalitetsmidtbane i Real Madrid selv utover Modric og Kroos’ trolldom i klubben. Allerede også på bøkene på Bernabeu er Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Jude Bellingham og flere.

Mac Allister vil trolig gjøre sin 46. Liverpool kamp i sin siste kamp for sesongen (og Jurgen Klopp-æraen) på søndag mot Wolves.

Med utkjøpsklausul er det Alexis Mac Allister som bestemmer!: