Rangnick er mindre opptatt av å skape god energi i United-troppen.. (foto: united, twitter)

Denne uken hevdet ulike engelske medier at det var opptil 11 spillere hos United som murret mer enn normalt etter at Ralf Rangnick kom inn med stoppeklokke og gegenpress-filosofi på treningsfeltet. Det skal ikke ha stilnet etter en knepen 0-1 seier mot Norwich, uavgjort mot det andre bunnlaget Newcastle, og en pliktseier på 3-1 mot det tredje bunnlaget Burnley. For så å starte nyåret med 0-1 tap mot Wolves på Old Trafford. Nå bekrefter Rangick at engelsk media ikke tar feil.

Det er alltid spillere som ikke er fornøyde med spilletid, posisjon og status på laget, men når det kommer unplugged fra en United-trener som har noen få måneder på å sikre Champions League-kvalikplass og lede United til suksess i årets CL, da blir det likevel spesielt.

Les: HamKam har fått inn treneren som skal skape trøbbel for Rekdal

-Vi har en stor tropp, og hvis man har så mange spillere og kun ti som kan spille, mens tre kan skiftes ut, så er det et ganske stort antall spillere som ikke spiller eller slett ikke er i troppen. De spillerne er utilfredse med situasjonen, det er klart, begynne Rangnick ifølge BBC.

Rangnick gir seg ikke med sjølmeldingen som United-trener.

-Vi har også spillere med kontrakter som løper ut til sommeren, og Kanskje én eller to som vil vekk, selv om de er på kontrakt her., kommer det fra Rangnick.

Les på Engelske klubber: Prøver seg enda en gang på Wolverhamptons eksplosive muskelbunt Adama Traore

Spillere som ikke får spille jevnlig, spillere som er på utgående kontrakt, to som er på kontrakt, men vil ut. Da er det ikke så mange igjen som skaper go’ energien hos United om dagen.

Liker endringer, men bare de han foretar selv.

-Så nå handler det om at spillerne skal forholde seg til situasjonen på en profesjonell måte, og som jeg har sett det så langt, så gjør de også det. Hvis ikke jeg opplever det, så vil jeg prate direkte med spillerne, avslutter Rangnick.

Les: Conte sender en overraskende invitasjon til Christian Eriksen

Er det bare oss, eller kjente flere kulda som strøk langs gulvet med disse uttalelsene fra en United-manager som har som oppgave å lose en konkurransedyktig tropp gjennom de neste fem månedene.