Har vel ikke gått helt som planlagt.

Ralf Rangnick advarer at Manchester United trenger opptil 10 nye spillere i gjenoppbygging etter at de ble rundspilt av Liverpool på Anfield i går kveld.

– Det er pinlig, det er skuffende, kanskje til og med ydmykende,» sa Manchester Uniteds midlertidige sjef Ralf Rangnick mens han advarte om at det må komme store endringer på Old Trafford hvis de skal konkurrere med Liverpool. Rangnick innrømmet også at Liverpool er «seks år foran oss nå.

LES: – Haaland vil bli en større flopp enn Grealish i City

Rangnick sa videre: – Det er ekstremt pinlig for meg som trener å ha pressekonferanser som denne, da han snakket med media etter Uniteds skuffende opptreden på Anfield.

– Da Jurgen Klopp kom endret de seg i klubben og løftet ikke bare laget, men klubben og byen til et nytt nivå. Det er det som må skje med oss ​​i de neste overgangsvinduene.

– Det kommer garantert en gjenoppbygging, men det hjelper oss ikke nå når vi fortsatt har fem kamper å spille, sa Rangnick. United er fortsatt tre poeng bak Tottenham på den lukrative fjerdeplassen, etter å ha spilt en kamp mer.

FERDIG: De siste 10 minuttene i Manchester United drakt

– Hvis du analyserer situasjonen er det ikke vanskelig å analysere. For meg er det klart at det kommer seks, syv, åtte, kanskje ti nye spillere. Før du signerer disse spillerne må du være klar over hvordan du vil spille, sa tyskeren.

– Akkurat nå er vi ikke gode nok til å ta poeng mot Liverpool. United avslutter sesongen med et 0-9 på årets to kamper mot sine argeste rivaler.

– De er bare bedre enn oss, sa han. – De har 25 Formel 1-racerbiler i troppen.

– Jeg tror ikke det er noe poeng i å spekulere i våre sjanser til å komme blant de fire beste etter en prestasjon som i dag, sa en tydelig preget Ralf Rangnick.