En av de få kampene for Henderson og Donny van de Beek

Manchester United manager Ralf Ragnick har stor sett beholdt tidligere manager Ole Gunnar Solskjær sine prioriteringer med hensyn til førsteelleveren. – Donny van de Beek sliter fortsatt benken og er frustrert, mens David de Gea fortsatt er førstekeeper.

Dean Henderson er fremtidig arvtager hvis han holder ut å vente, mens den nederlandske stjernen Manchester United hentet fra Ajax sommeren 2020 ikke har tatt vare på sine sjanser.

Les: David Beckham henter livslang Elfsborg spiller

Donny van de Beek vil bort, og skal ha muligheter i flere klubber, til tross for benkesliting og dårlig humør. Borussia Dortmund tok kontakt forrige uke for å kartlegge muligheten for en overgang. Ralf Ragnick er på glid! – For et par uker sider trakk han frem hvor hardt Donny van de Beek arbeidet og hvor profesjonell han er.

Daily Mail skriver at både Dean Henderson og Donny van de Beek har gjennomført en hyggelig samtale med manageren hvor de ble bedt om å revurdere sitt ønske om å dra. Tyskeren har sagt at mye vil skje i år og at han ønsker de skal bli på Old Trafford.

Les på F7: Nordkoreanske hackere stjal 400 millioner dollar i kryptovaluta