Har endelig levert igjen over tid. (foto: united, twitter)

Paul Pogba smiler, danser, skaper – og scorer i United-drakten. Likevel virker det som agent Raiola misliker situasjonen.

Nå tjener ikke agenter på at klienten trives og lykkes i en klubb, det er i bruddene og overgangene pengene ligger for Raiola. Etter at Real Madrid-presidenten og flere andre big bosses hos de europeiske gigantene har fortalt om de umulige forholdene før sommerens overgangsmarkedet, har Raiola bestemt seg for å røre rundt i gryta.

Det første som kom opp, var den provoserende kommentaren om at Real Madrid ikke har råd til ikke å betale det som må til for å sikre seg Haaland (Les: Haalands agent sender advarsel til Real Madrid og Barcelona).

Det andre, fortsatt i samme intervju med spanske AS, inkluderte hans franske klient. På spørsmålet om Pogba nå ikke lenger er aktuell for Real Madrid, kom svaret:

-Det er opp til Madrid. En gang følte Pogba a lot of love and trust in United… Det er virkelig vanskelig for United og Madrid å bli enige om en massiv overgang, for de store klubbene liker ikke å selge great players til andre store klubber, begynner Raiola til AS.

-Jeg tuller ikke med deg, for Pogba har det å spille i Madrid alltid vært et virkelig attraktiv alternativ. På grunn av Zidane også, som er Pogbas idol fra barndommen, fortsetter Raiola.

Roma-forsvaret er passert. (foto: united, twitter)

Les på Engelske klubber: Tysk media: Manchester United jakter supermann Lewandowski

Da agenten ble presset til et mer konkret svar om Pogba og Real Madrid, kom:

-Jeg vet ikke. Jeg tror ingenting er umulig, but football depends on the day. Sånn er det. Og du trenger å være fleksibel og tenke på alle muligheter. Hva hvis Real Madrid i morgen ønsker å bytte Hazard mot Pogba. Det er bare et eksempel, men hvis alle fire parter liker det, så hvorfor ikke, avslutter Raiola.

What if?

Har dessverre blitt noen sesonger siden dette smilet slapp til. (foto: chelsea, twitter)

Uansett hvor mye vi digger Hazard fra tiden hos Chelsea, når Pogba endelig har holdt seg unna skader, holdt seg i form, i godt humør og leverer på bane, da er en haltende Eden Hazard det siste Solskjær trenger.

Les: Daily Mail: Coutinho har allerede begynt å se etter leilighet