Kneet har begynt å fungere igjen. (foto: barcelona, twitter)

Forrige sesong svirret det rykter om at Philippe Coutinho skulle tilbake til Liverpool for å fortsette der han slapp i 2018. Jürgen Klopp var selvfølgelig ferdig med sin tidligere storstjerne, og da Bayern takket nei til å beholde brasilaneren, endte det med retur til Barcelona.

Det begynte bra, og Ronald Koeman ga Coutinho tillit i begynnelsen av sesongen. Så kom skaden i desember, som har holdt brasilianeren ute i 33 kamper. Maks uflaks, men 28-åringen rakk å vise hva han har inne når han får tillit/holder seg unna skader.

Les: Gjør klar en halv milliard og tidligere Barcelona-spiller i Koulibaly-byttehandel

Forrige uke kom ryktet om at Everton satser på Coutinho-overgang i sommer. Vi smilte av tanken på å få Coutinho tilbake til Merseyside, men tenkte ikke noe mer over det.

På lørdag fulgte Daily Mail opp. Den engelske avisen hevder det ikke dreier seg om løse rykter, og at Everton er selvsikre på å hente brasilianeren «hjem». Faktisk har klubben begynt boligjakten for Coutinho.

At Barcelona mer enn gjerne selger Coutinho, er sikkert. 90 kamper i Barca-drakt siden overgangen i 2018 er ikke akkurat mye å skryte av for spilleren de betalte rundt 120 millioner pund for.

At Carlo Ancelotti er mannen for å få satt Coutinho i arbeid, er vi heller ikke i tvil om. James Rodriguez var glemt hos Real, hos Everton har kolombianeren våknet: 6 scoringer og 5 assists på 22 Premier League-kamper.

Vi gleder oss allerede til Merseyside-derbyet. Det kan bli spesielt interessant neste sesong med Coutinho i blått.

Les: Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge