Raheem Sterling og Kevin de Bruyne sitter løst

Raheem Sterling og Kevin De Bruyne

UEFA prøver å lære rike fotballeiere en lekse om at de må følge lover og regler som alle andre til tross for at de er milliardærer og er vant til å være ovenfor loven i alt de gjør.

Manchester City som har søkkrike arabiske eiere fra Emiratene har ikke hatt balanse i regnskapet og nå straffes de knallhardt. Klubben er utestengt fra Champions League de neste to sesongene og det ryktes at straffen kan bli enda strengene, men det er foreløpig bare spekulasjoner.

Les: Conte umettelig på United-spillere – frister nå med femårskontrakt

Det er liten tvil om at det som henger høyest for en fotballspiller er å vinne Champions League og to år er fryktelig lenge å vente. – Real Madrid har lenge hatt lyst på Raheem Sterling og Kevin De Bruyne som er sentrale for å si det forsiktig hos Manchester City.

De to har hele tiden vært fornøyde og lojale til klubben, men Mundo Deportivo skriver at Real Madrid nå mener de to stjernene sitter løsere enn noen gang og at Manchester City på grunn av situasjonen blir nødt til å la spillere gå med rabatt.

The Telegraph skriver også at City vil akseptere at de mister noen spillere i sommer hvis Champions League-straffen opprettholdes. – Klubbens ledelse ønsker å se forbi straffen og beholde et godt rykte og forhold til sine spillere.

Les på Popidol: IOC og Barcelona hacket

Raheem Sterlings agent fortalte Mirror mandag at engelskmannen er fullt fokusert på City og ikke vil bli distrahert av rykter.