Conte umettelig på United-spillere – frister nå med femårskontrakt

Plukker alt som faller ned på bakken hos United. (foto: inter, twitter)

Ashley Young, Romelu Lukaku og Alexis Sanchez. Du skulle ikke tro at Inter-manageren ikke hadde en fortid hos United. Og det blir mer.

Det er både The Guardian og La Gazetta dello Sport som har fått snusen på at Tahith Chong har fått tilbud om en femårskontrakt på San Siro.

Les: Manchester United villig til å selge Dean Henderson, men det er en betingelse

Det er ikke noe nytt at Conte har blinket ut Premier Leagues mest imponerende hårmanke (etter at Fellaini gikk til frisøren og forlot balløya).

Les på Popidol: IOC og Barcelona hacket

Tahith Chong hadde en sterk posisjon på U23-laget da Solskjær kom inn på Old Trafford, og med en manager som var innstilt på å gi ungdommen mulighet i Premier League, så det virkelig lyst ut for vingen.

Men Chong klarte aldri å imponere i kampene han fikk muligheten, og må innse at kontrakten løper ut til sommeren.

Vi lar Chongs agent forklare sin versjon av den siste tiden hos United.

-Solskjær har et annet syn på Tahith enn klubbens ledelse. En manager tenker på seg selv, jeg tenker på spilleren. Han har kommet til et punkt der han føler han ikke kommer videre. Da er det på tide å se fremover, sier agenten til Voetbal International.

Nederlenderen går dermed på free transfer, og Inter skal ha fortet seg med å friste 20-åringen – fortsatt utenfor stjernesjiktet – med en solid årslønn (for i komme Juventus i forkjøpet).

Tilbuder fra Inter skal ligge rundt 25 millioner kroner pluss bonuser som stiger for hvert år som løper.

Vi anbefaler Chong å velge Inter. Historien har vist at dette ikke er et ueffent sted for spillere som ikke har oppnådd den ønskede anerkjennelsen hos United.

Les: Alexander Sørloth helt konge – gjorde alt selv i toppoppgjør