Det er slettes ikke gøy for noen å slite benken og spesielt kjipt når du for ikke alt for lenge siden har vært en stor stjerne på laget. Raheem Sterling som i de siste fire sesongene har sørget for nesten 100 mål for Manchester City er ikke glad for situasjonen han befinner seg i.

Han er fortsatt en selvsagt del av det engelske landslaget, men med underskogen av nye talenter som hentes opp av landslagssjef Gareth Southgate er det slettes ingen selvfølge hvis man ikke spiller mye klubbfotball.

Les: Har startet samtaler med den eneste klubben villig til å betale 400 millioner i årslønn

Venstrevingen fra Kingston (Jamaica) er stort sett ikke en del av førsteelleveren til Manchester City og må nøye seg med å sitte på benken og vente. Det hjelper heller ikke på tillitten fra Pep Guardiola at han i Champions League tapet i slutten av september mot Paris Saint-Germain ble byttet ut etter en slapp forestilling.

Til Financial Times kommer Raheem Sterling med en litt sjokkerende innrømmelse på spørsmål om han ønsker å dra videre: «Hvis det var en mulighet til å gå til en annen klubb, ville jeg vært åpen for det for øyeblikket»

«Som engelsk spiller er Premier League alt jeg vet. Jeg har alltid visst at jeg kanskje en dag ville elske å spille i utlandet og se hvordan jeg ville takle denne utfordringen».

Spesielt Frankrike og Spania skal være av interesse for Raheem Sterling. Barcelona er på ballen og håper å få i stand en billig deal i januar. Manchester City som har mye å takke for, kommer ikke til å legge alt for store hindringer i veien.

Les på F7: Øk bevisstheten rundt merket ditt

Raheem Sterling har kontraktskontrakt med Manchester City sommeren 2023.