Haaland.

Den franske storklubben Paris Saint-Germain er sulten på mer, selv etter de sikret seg Lionel Messi på enn toårskontrakt med rett til fornyelse i sommer. – Erling Braut Haaland er uten tvil den mest verdifulle spilleren Norge noen sinne har fostret, men lønnskravet er så stort at de aller fleste klubber ikke har nubbesjanse til å signere han.

Hans klubb Borussia Dortmunds er rimelig sikre på at de ikke får glede av hans ekstreme ferdigheter foran mål veldig lenge og de har allerede startet arbeidet med å finne en erstatter.

Det virker som om det er mye lenger, men Haaland flyttet til den tyske storklubben i januar 2020. – Han brukte bare minutter for å overbevise verden han var klar for en større liga enn Østerriksk Bundesliga. Forrige sesong bød nordmannen på 41 mål på like mange kamper og denne sesongen har han startet med knallsterke elleve mål på åtte kamper.

Les: Raphinha imponerer i Leeds! Agenten bekrefter interesse fra flere store kubber

Suksessen har ført til interesse fra flere av Europas største klubber, og nå rapporterer French Foot Mercato at Paris Saint-Germain har gjort Haaland til en prioritet hvis spissstjernen Kylian Mbappé velger å forlate. PSG har allerede startet samtaler med agent Mino Raiola.

PSG er klar til å tilby Haaland samme kontrakt som Mbappé med en toårskontrakt på rundt 40 millioner euro, 400 millioner kroner, per år. Nordmannen har kontrakt med Dortmund til sommeren 2024, men sies å ha en kjøpsklausul på et sted mellom 750 og 900 millioner kroner neste sommer.

I går rapporterte The Times at Manchester City forventes å føre samtaler med Mino Raiola om en overgang til Haaland i januar. – De skal, være villig til å strekke seg til en årslønn på rundt 300 millioner kroner.