To gode venner Raheem Sterling og Riyad Mahrez

Valg av agent, kan være avgjørende for en fotballspiller. – Et godt eksempel er Manchester City stjerne Raheem Sterling sin relasjon til sin gamle klubb Liverpool. Den relasjonen er vidt anerkjent å være ødelagt av han agent Aidy Ward.

I januar kvittet Raheem Sterling seg med sin agent Aidy Ward og når vi ser hva som er i ferd med å skje nå skjønner vi hvorfor. Journalist Alex Miller skriver at nå som agenten er ute av bildet kan en retur til Liverpool faktisk skje. – Miller kommer med litt opplagt informasjon i tillegg, nemlig at prisen må være rett og at Jürgen Klopp må være overbevist om at 26-åringen fortsatt er dedikert nok.

Les: Sport1: United har en backup plan

Raheem Sterling var bare 15 år gammel da han kom til Liverpool fra QPR, han etablerte seg raskt som en av klubbens mest lovende talenter. – Han hadde en fart på venstresiden som var en drøm å se på. Venstrevingen var på Anfield fra 2010 frem til han etter det som har blitt definert som brobrennende aktivitet fra agenten til Manchester City i 2015.

Frem til Philippe Coutinho dro til Barcelona i 2018 var Raheem Sterling den minst populære personen blant Liverpool fans.

Agent Aidy Ward som pushet hardt på for å gjennomføre overgangen til Manchester City for 50 millioner pund er ute av bildet. – Nå er tiden inne for at noe skal skje, venstrevingen spiller mindre enn han ønsker på Manchester City og klubben jobber med å utarbeide en forlengelse for 26 åringen.

Les: Football-Insider: Pochettino har på plass sin andre Premier League-spiller