Rafael Benitez

Sky sports er overbevist om at den tidligere Liverpool manageren som forlot Kina for noen måneder siden snart er tilbake i Premier League, to år etter et ublidt farvel til Newcastle.

Etter at Nuno Espirito Santo sa opp i Wolverhampton var det samtaler om at han skulle overta managerjobben i Everton, men han ønsket heller å vente til det dukker opp noe spennende i Spania og har i prinsippet sagt nei takk. Det åpnet opp døren for Rafael Benitez som er litt usikker på om han skal gå til byrivalen til Liverpool.

Les: Tottenham-fans rister på hodet etter nok en manager fadese

Football Insider er helt sikre på at Benitez velger å ta jobben, de melder til og med at Wolverhampton-kaptein Conor Coady vil være en av de første signeringene til Benítez dersom han blir Everton-manager. Akkurat som Rafael Benitez har han en fortid i Liverpool. 28 åringen har har vokst opp byen og spilt for Liverpool frem til han ble solgt til Huddersfield i 2014.

Benítez ledet Liverpool med suksess fra 2004 til 2010. – Han vant han Champions League, FA-cupen og UEFA Super Cup i løpet av sin tid på Anfield, men ingen Premier League tittel. – Benitez dro til Chelsea på midlertidig basis i 2012 og vant Europa League den sesongen samtidig som han ledet «The Blues» til en 3. plass i Premier League.

Etter å senere ha vært i Real Madrid og Napoli flyttet Benítez til Newcastle våren 2016. Han greide ikke å redde Newcastle fra nedrykk den sesongen, men styrte «The Magpies» tilbake til Premier League på første forsøk etter å ha vunnet Championship.

Vi mener Rafael Benitez er perfekt til å fullføre det prosjektet som Carlo Ancelotti så brått avsluttet.

Les: Calciomercato: Inter Milan akter å hente Eriksen-erstatter fra Manchester United