Ser mot neste destinasjon. (foto: juventus, twitter)

Denne uken kom bekreftelsen fra Juventus. Etter syv år i den stripete drakta for Dybala blir det flyttebil til sommeren. Dermed er racet offisielt i gang om å sikre seg free agenten med 113 scoringer og 48 assist på 283 kamper for en av verdens største klubber. I Madrid flagges det interesse for 28-åringens tjenester.

Da Atletico Madrid hentet Luis Suarez fra rivalen Barcelona før forrige sesong, ble det La Liga-tittel. En Paulo Dybala med ny energi på Metropolitana er noe Atletico godt kan se for seg.

Les: Marcelo Brozović forlater «aldri» Inter Milan

Klubb-president Enrique Cerezo ser ingen grunn til å nekte for interessen – uten å virke overentusiastisk før forhandlingene.

-Dybala er en fantastisk spiller… Han kan kanskje være interessant for oss. Det vil vi se på, men det er lenge til august måned, sier Cerezo ifølge Sky Sport Italia.

Les på Tysk Fotball: Marca: Borussia Dortmund følger spesielt godt med på det som skjer hos Real Madrid

Argentinsk fotball eleganse. (foto: juve, twitter)

Ja, fortsatt noen måneder igjen til august, men når Dybalas representanter reiser rundt på signeringsferd til Premier League kan ting skje fort.

Dette er første gang på syv år at Dybala ikke bare er teoretisk tilgjengelig, vi tipper det er flere klubber i London som ikke akter å gå glipp av denne unike muligheten.

Les: Russland har søkt om å arrangere EM-sluttspillet