Marcelo Brozović

Da den kroatiske midtbanespilleren Marcelo Brozović kom til Inter Milan i 2015 fortalte han alle som var interessert i å høre etter han hadde kommet hjem. – Det er tydelig han hadde rett. Den kroatiske landslagsspilleren satset alt på at Inter Milan blir den siste klubben han spiller for.

Marcelo Brozović har forlenget frem til 2026.

Les: Manchester United lar seg ikke skremme av at prisen har økt til 1,7 milliarder

Brozović ankom Inter fra Dinamo Zagreb i januar 2015, og har så langt spilt 279 kamper for Inter Milan.

«Jeg er veldig glad for å ha forlenget kontrakten min med Inter. Av respekt for klubben ønsket jeg ikke engang å snakke med andre klubber. Jeg ville bare gjort det hvis Inter fortalte meg at de ikke trengte meg lenger. Jeg er stolt over å være en del av denne klubben med en stor tradisjon og historie, og jeg er fast bestemt på å strebe etter å oppnå nye store suksesser med denne klubben. Vårt eneste mål er å vinne og jeg er sikker på at vi vil gjøre alt som står i vår makt for å forsvare tittelen mester og vinne cupen,» sa Brozović etter å ha signert en ny kontrakt.

Se Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og mye mer direkte på UnibetTV

«Inter-fans har alltid elsket meg. Jeg gleder meg til å komme tilbake på banen og fortsette å feire med dem.»

Selv om den nye kontrakten gir ham bedre økonomiske forhold, påpeker Marcelo Brozović at dette aldri har vært et problem i forhandlingene.

«Penger har aldri vært grunnen til at jeg spiller fotball, og det kommer det aldri til å bli. Når jeg ser folks lidelse og sykdom, spesielt nå i Ukraina, innser jeg hvor glad jeg er for å spille for en klubb som Inter og bo i en så topp by som Jeg tilbrakte noen tøffe øyeblikk i Inter, både for klubben og meg. Likevel fortsatte vi å kjempe for å bli bedre. Alt dette ble belønnet da vi vant tittelen i fjor. Jeg er her for å bli en enda bedre spiller og hjelpe Inter til å vinne flere trofeer,» konkluderte Brozović.

Les på F7: Russland søker om fotball EM

Inter ligger for øyeblikket på tredjeplass i Serie A seks poeng bak den ledende byrivalen AC Milan. 20. april spiller de mot Milan i cupsemifinalen.

Brozović har spilt 70 kamper for Kroatias landslag så langt og var en del av laget som vant en sølvmedalje ved verdensmesterskapet i 2018 i Russland.