PSG-stjerna Dani Alves: «Jeg er fri»

Har ikke helt bestemt seg om han skal hjelpe PSG til å få Champions League-trofeet neste år. (foto: alves, twitter)
Top Article ad

Dani Alves er en helt spesiell spiller. Når du holder deg fortsatt i verdenstoppen i en alder av 36, er dette kanskje forutsetningen. For oss blir det noe Zlatan over det når brasilianeren prater om fremtiden.

Vi digger Alves med sin kompromissløse stil i alt han foretar seg på banen. Han er spilleren motstanderne hater å møte.

Se på Popidol: 50 utrolige mål av forsvarsspillere

Så hva skjer i Paris før neste sesong?

Selv om han deler med ESPN at han ønsker å spille i England før han pensjonerer seg, har han ikke helt sluppet PSG og drømmen om Champions League-troffet til Paris.

(foto: alves, twitter)

Les: Robben vet hva som er galt hos Real Madrid

Det er snakk om forhandlinger om en 12-måneders forlengelse av kontrakten med PSG, men Alves virker likevel ikke helt overbevist om at det blir noe av.

-Det eneste virkelige bindingen jeg har hatt i livet var til moren min da jeg var koblet til navlestrengen – men også den ble kuttet av. Jeg er en fri mann. Hvis PSG og jeg snakker samme språk, holder vi sammen. Hvis ikke, så blir det ikke noe av. Så langt prater vi ikke samme språk, sier Alves ifølge ESPN.

Alves i kjent postitur.

Les: Bekreftet: Danske Jonas Lössl blir i Premier League

Og hvis det ikke blir PSG?

-Jeg vil spille i Premier League før jeg pensjonerer meg. Det er en spennende liga med mye respekt. Hva jeg liker er respekten for profesjonelle spillere – hvis han gir alt, blir han respektert. Her i Europa får du bare respekt hvis du vinner kamper, avslutter Alves.

Samtidig presiserer han at han heller ikke har noe problem med dette, for han er jo en vinner. Vi setter en knapp på Premier League.

Les: Sergio Ramos i spill