Robben vet hva som er galt hos Real Madrid: «Det var en skam!»

Heia de storebror ikke liker. (foto: real, twitter)

Real Madrid har hatt en miserabel sesong etter en medgangsbølge få klubber har opplevd før dem. Zidane forsvant, Ronaldo forsvant, Lopetegui kom og gikk, Solari kom og gikk, Zidane returnerte. Ikke akkurat oppskriften på god drift. Den tidligere Arjen Robben har nå blitt så gammel at han ikke holder igjen om tiden hos Real Madrid. Dette kan kanskje gi oss et hint om hva som skurrer.

Florentino Perez.

Klubbpresidenten har vært untouchable det siste kaotiske året, og har sørget for at syndebukkene identifiseres i god avstand fra sin egen høye person.

Politikeren som styrer alt.

Les: Conte har et spennende tilbud til Solskjær

Robben gir Perez en karakterbeskrivelse som kanskje kan forklare noe av Reals misære – når medgangen avtok.

-Florentino Perez kom tilbake som president og kjøpte Ronaldo, Kaka, Benzema og Xabi Alonso. De brukte så mye penger at de måtte tjene inn på noen salg, fortalte de, sier Robben ifølge AS.

Drømmen brast hos Real.

Les på Popidol: 50 utrolig mål av forsvarsspillere

For nederlenderen betød dette at det var ut fra San Bernabeu i 2009 etter bare to år.

-For meg var dette en skam, for jeg hadde et virkelig godt forhold til manager Manuel Pellegrini og jeg hadde min kanskje beste oppstart i en klubb. President-skiftet i Madrid var tøft, for jeg følte meg trygg og spilte godt. Men når politikk blandes inn i sporten, har man ingen sjanse. Jeg ville vise at jeg var god nok, og skiftet til Bayern. Dette var den beste beslutningen i karrieren, avslutter en fortsatt bitter Robben.

Har det fortsatt. (foto: robben, twitter)

Selv om Robbens erfaringer går tilbake ti år, kan det være en en tanke at noen starter med å rette lupen mot El Presidente og hans rolle i driften.

Les: Bekreftet: Danske Jonas Lössl blir i Premier Leaguel