Solskjær og United har en situasjon i anmarsj. (foto. united, twitter)

Det så skikkelig smertefullt ut da David De Gea ble liggende etter et ublidt møte med stanga da det lure frisparket til James Ward-Prowse skulle stanses. The Saints gikk opp i 2-0 ledelse og de Gea ble sittende igjen i garderoben da det ble blåst for andre omgang.

Dean Henderson fikk ligadebuten for United, og ingen tenkte spesielt over at de Gea ikke sto mellom stengene resten av kampen. Henderson holdt nullen og Fernandes og Cavani gjorde resten. 3-2 seier til United.

Les: United henter vingen i januar som matcher det ville tempoet til Cavani

På onsdag kommer et hevnlysten PSG-lag til Old Trafford. Vil de møte en av verdens beste keepere sittende på tribunen, undres det sikkert på fransk.

-Det var en smell rett over kneet, så forhåpentligvis er han klar for onsdag, men vi vet ikke. Vi tar en skanning på mandag, sier Solskjær til MUTV.

Les på F7: Den tyske bohemklubben St.Pauli avslører hvor dårlig det står til i klesbransjen

PSG kan se håp i kanskje, men har egentlig ikke noe å tjene på hvis de Gea må stå over. Dean Henderson er Uniteds neste store keeper – og mot Southampton spilte han med en selvtillit som ikke tilsier noe annet.

Tiden er over da Uniteds keepersituasjon fikk United-supporterne til å sitte urolig i sofaen (i disse virustider) når de enkle skuddene ble fyrt av mot United-keepere.

Les: Manchester United skyver Eric Bailly inn i byttehandel