PSG har gitt opp: Liverpool styrer sikkert mot verdens beste midtforsvar

7998
Døren er visst ikke helt lukket i Napoli.

Kalidou Koulibaly er mannen det kommer til å snakkes om denne sommeren. Den senegalesiske midtstoppereren har etter seks år hos Napoli bestemt seg for at tiden er inne for å spille for de beste av de beste.

Den senegalesiske landslagsspilleren er fortsatt under kontrakt frem til juni 2023, men har gitt så tydelige signaler om at han ønsker exit at de fleste har tatt det for gitt at han forlater den italienske havnebyen.

Les: Keepertrener sier Liverpool henter imponerende utfordrer til Alisson Becker

Og neste destinasjon?

Liverpool og PSG har begge styrt seg inn mot 28-åringen, men ifølge Le 10 Sport, har PSG trukket seg og retter heller energien mot å sikre at Thiago Silva har de rette forholdene for å si ja til kontraktforlengelse.

Les på Popidol: Latterlige Elon Musk forsøker å forklare navnet på sønnen: X Æ A-12

Ifølge den franske avisen plasserer dette Jürgen Klopp først i køen, og kan gi Liverpool et midtforsvar det garantert vil lages sanger om på pubene rundt om i byen.

Ifølge ESPN er Newcastle også interessert i Koulibaly med sitt kommende saftige overgangsbudsjett, men vi skjønner ikke at spilleren kan takke nei når Jürgen Klopp har valgt ham til the chosen one sammen med Virgil van Dijk.

Les: United legende under press – må selge 3 Ajax-spillere mens prisene raser