Er lovet exit fra Ajax.

Ajax-direktør Edwin van der Sar er vant til å selge sine beste spillere, men må nå kjempe mot de største klubben som utnytter muligheten til å snakke ned prisene.

Van der Sar blir provosert av de største klubbene som Bayern München – samtidig som de skal ut og sikre seg de beste spillerne på markedet – forteller at verdien på toppspillerne nå er så mye lavere.

Les: Velger bort en av verdens største klubber – skal følge Prosjekt Solskjær

Selvfølgelig blir alle klubber påvirket av viruskaoset, men Ajax-direktøren forsikrer om at for Ajax sin del blir det business as usual på overgangsmarkedet – nesten.

-De store klubbene som Bayern München har sagt at den generelle overgangsprisen kommer til å falle de neste vinduene. Det er lett for dem å si, for de er kjøperne, begynner en av historiens beste keeper på Old Trafford.

-Selvfølgelig er handlene på 150-200 millioner euro borte, men jeg syntes det fortsatt er mye verdi i spillerne som kommer fra Ajax, fortsetter van der Sar.

Les på Popidol: Latterlige Elon Musk forsøker å forklare navnet på sønnen: X Æ A-12

Ikke overraskende er Ajax-direktøren rimelig interessert i å ikke la kjøperne prate ned markedsverdien, for ifølge ham selv har Ajax tre spillere som befinner seg i Amsterdam på overtid.

-I fjor inngikk vi muntlige avtaler med Onana, Tagliafico og Van de Beek om å bli en ekstra sesong, så ser vi hvordan vi kan hjelpe hverandre med å finne det neste skrittet i karrierene deres. Ingenting har endret seg, sier direktøren.

Som skjønner at business ikke helt er som as usual.

-Men det vil ikke bli 50 % rabatt, det kan klubbene glemme, avsluttes det fra Amsterdam.

Det er spesielt Donny van de Beek det kjempes om. Tottenham, Manchester United, Real Madrid og Barcelona er bare noen av klubbene som venter på muligheten.

Spørs om ikke van der Sar i dette tilfellet skal få ut en akseptabel pris. Samtidig vet beilerne at Ajax-direktøren har gitt 23-åringen sitt ord på å slippe ham ut i verden før neste sesong.

Vi ønsker van der Sar lykke til med floken.

Les: Kvelden da Liverpool skrev historie, Anfield eksploderte og Messi gråt