Blir liksom ikke helt skadefri. (foto: psg, twitter)

Ikon-status og premieskap stappfullt er ingen garanti for at en spiller dukker opp på jobb på kampdag. PSG har en gjeng med spillere verden tidligere ikke har sett samlet, men dette betyr ikke nødvendigvis bare happy days for manager Pochettino.

Sergio Ramos har ikke kommet lenger enn til å snuse på spilletid etter sesongstart, Neymar har så langt stått over ni kamper med skade (transfermarkt.com) og Kylian Mbappé har vært ute den siste uken med infeksjon. Men det stopper ikke der.

Les: Krise for Sergio Ramos

Lionel Messi har endelig vist at han er ferdig akklimatisert, og har begynt å levere det han ble hentet for. Fortsatt målløs i Ligue 1, men 3 scoringer på 3 Champions League-kamper er verdt mye for PSG.

Mot Lille på fredag startet Messi, men ble byttet med Mauro Icardi etter halvspilt kamp. Etter kampen fortalte PSG-manageren at Messi ble tatt av banen som en føre-var avgjørelse.

-Vi avgjorde det sammen med legen. Det var en forholdsregel. Vi håper han er klar for Champions League-kampen mot RB Leipzig (onsdag), sier Pochettino ifølge Goal.

Les på Engelske klubber: Henter Conte foran nesa på United

Lederen. (foto: psg, twitter)

Messi har så langt slitt med en del muskelproblemer etter at han skiftet til PSG-drakt, men ifølge L´Equipe har trøbbel med kneet nå også meldt seg på.

Kylian Mbappé er forventet tilbake på onsdag etter å ha misset kampen mot Lille, har L´Equipe rett, er det heller tvilsomt at Pochettino risikerer å sette innpå sin Messi.

Verdens dyreste skadebenk, det er hos PSG, det.

Les: Pochettino må slutte å være så pinglete med Mbappé