(foto: psg, twitter)

Det ser ikke bra ut for den tidligere Real Madrid kapteinen Sergio Ramos, 35 åringen har enda ikke debutert for Paris Saint-Germain og nå tikker klokka høyere og høyere.

Fire måneder etter at han kom til Paris Saint-Germain på en gratis overgang, har Sergio Ramos ennå ikke fått sin offisielle debut for Ligue 1-klubben. Situasjonen er så ille at de ikke utelukker å skille lag med den tidligere Real Madrid-kapteinen.

Ramos har vært på sidelinjen på grunn av en skade, en skade som ikke har latt ham være med i en offisiell kamp siden 5. mai, i Real Madrids 2-0-tap i returoppgjøret i Champions League-semifinalen mot Chelsea.

Les: Pochettino må slutte å være så pinglete med Mbappé

Ifølge Le Parisien tror ikke PSG at det lenger er et dystopisk scenario å slippe spilleren.

For å si opp kontrakten til Ramos, må PSG imidlertid komme til enighet med den spanske midtstopperen, hvis nåværende avtale med den franske siden varer til 2023.

Hva har PSG sagt om Ramos?
Når det gjelder hva PSG offisielt har sagt om spilleren, har budskapet alltid vært optimisme. De har alltid sagt at de håper han kan komme tilbake snart.

«Vi vet at Ramos har hatt en skade,» sa Leonardo etter PSGs 2-1-seier over Lille fredag.

«Spansk presse spiller kamper, vi visste alle at han hadde et problem. Vi vet hva som skjer her.»

Ramos blir hånet i franske medier
Mens klubben har sagt at de er tålmodige, begynner fansen og media å bli lei. I tillegg til denne rapporten fra Le Parisien, var det til og med en mini-mockumentary fra L’Equipe om Ramos’ situasjon og hvordan han har vært som et spøkelse på treningsanlegget.

Les på Synaps: Line Andersen blir OL-programleder for Discovery