Et typisk bilde som legges ut når det nærmer seg slutten

Historien til Paris Saint-Germain stjerne Mauro Icardi og hans kombinerte kone og agent Wanda Nara kan lett danne utgangspunktet for en ekstremt dårlig og usannsynlig romantisk komedie med fotball som bakteppe.

De to har de siste par ukene snakket med hverandre gjennom oppdateringer på Instagram i et så hyppig tempo at sladrepressen har hatt vanskeligheter med å følge med.

Les: Akkurat som Ronald Koeman har Ole Gunnar Solskjær fått tre kamper for å redde jobben

Hun kan være utro, men ikke han!

Vi vet alle at Wanda Nara holder harem av italienske fotballspillere, men når den argentinske spissen tufser med en skuespillerinne, sanger og modell fra hjemlandet blir det trøbbel. – Meldinger mellom Mauro Icardi og María Eugenia Suárez Riveiro bedre kjent som Eugenia Suárez eller China Suárez ble oppdaget av Nara som startet umiddelbart å kreve skilsmisse.

Tidligere i dag har Wanda Nara lagt ut et bilde med følgende tekst: (Samtidig som Mauro Icardi har «fortalt alt» i et intervju)

«Bildene som jeg har lastet opp de siste månedene viser hvor gode vi var og hvor glade vi var. Da det skjedde ble jeg veldig såret. Hver dag ba jeg Mauro om skilsmisse. Da han skjønte at det ikke var noen vei tilbake, sa han til meg at vi ikke kunne fortsette slik, at hvis avskjed var den eneste måten å få slutt på så mye smerte, så burde vi gjøre det.

Vi gikk til advokaten. På to dager aksepterte Mauro alle betingelsene og vi signerte avtalen. Dagen etter skrev han et brev til meg som ingen noen gang hadde skrevet til meg: «Jeg ga deg alt og du har alt, jeg håper du kan være lykkelig for det ville gjøre meg lykkelig.»

Og der skjønte jeg noe: at jeg har alt jeg har ingenting hvis jeg ikke er sammen med ham. Jeg er sikker på at dette vonde øyeblikket vi går gjennom vil styrke oss som par og som familie. Det viktige er at vi begge hadde friheten til å sette en stopper for vår 8-årige historie, men med sjelen vår lei av å gråte, valgte vi hverandre fritt igjen. Jeg elsker deg @mauroicardi ( skriver @Mauroicardi for å få størst mulig spredning.)

Les: Memphis Depay har fått tilbake ryggsekken fra Old Trafford

Nå må jeg innrømme at jeg ble litt usikker??? – Er de sammen igjen eller er det slutt??

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Wanda nara (@wanda_icardi)

Overskriften i Marca: «Icardis melder til China Suarez om Wanda: Jeg sluttet å elske henne»

China Suarez: Den argentinske skuespillerinnen sies å ha hatt en affære med Mauro Icardi. Kjærlighetstriangelet mellom Wanda, Icardi og Suarez har skapt stor oppsikt i showbiz-nyhetene, og spilleren har stilt krav til kona hvis de skal forenes.

Angel de Brito, vert for Los Angeles de la Manana, har avslørt flere detaljer om kjærlighetstrekanten.

«Da de begynte å snakke, var det første han sa til henne, «du er drømmekvinnen, mitt idol, jeg har sett deg på denne måten siden jeg var liten»»,

«Uten at noen spurte ham noe, begynte han å fortelle henne at han var i en vanskelig situasjon med Wanda. På et tidspunkt sa han «Jeg vil slå opp med Wanda, jeg vil ikke være sammen med henne lenger».

«Og han fortalte henne noe ganske sterkt, som er i tråd med noen av Instagram-meldingene hans. Han sa til henne ‘Jeg sluttet å elske henne [Wanda], jeg ser på henne som en søster eller som en mor’.»

Akkurat som eks kona til Mauro Icardi er hans nåværende kjærlighetsinteresse opptatt å vise seg frem i sosiale medier, pr nå her China Suarez oppe i 5,6 millioner følgere på Instagram. – Nå kan hun sikkert få et par millioner til hvis hun bare har en romanse med den argentinske stjernen.

For kort tid siden forsøkte Mauro Icardi å styre pressens interesse mot at han faktisk er en fotballspiller. – Lykke til 🙂