Alltid lurt med et bilde av noen som kjører bil. - Da tenker man det både er seriøst og hyperaktuelt!

Sir Alex Ferguson er en av de som forsvarer Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Barcelona manager Ronald Koeman har ikke en tilsvarende syvende far i huset som passer på han. – Etter tapet mot Real Madrid (2 – 1) i helgen skal den nederlandske manageren i følge Marca også ha fått tre kamper for å snu ting.

På søndag kom Liverpool på besøk på Old Trafford, – Vi beklager å rippe opp i det Manchester United fans, men 5 – 0 tapet første i det minste ikke til en umiddelbar oppsigelse av den eneste norske manageren på høyt nivå ute i verden.

Les: Zinedine Zidane er kun interessert i to jobber

Ole Gunnar Solskjær har fått tre kamper, sjeffotballkorrespondenten for Daily Telegraph, Jason Burt, rapporterer at Ed Woodward og Richard Arnold har møtt Solskjær og fortalt ham nyheten.

Det er også misnøye i garderoben, James Ducker i Daily Telegraph rapporterte at Eric Bailly åpenlyst utfordret sjefen sin etter at beslutningen ble tatt om å «velge en midtstopper som ikke var i form» i i forbindelse med 4-2 tap for Leicester City. – Analyser av Liverpool kampen viste med all tydelighet han hadde rett, Harry Maguire som har vært ute med skade gjorde personlig feil i forkant av alle de fem målene på søndag.

Men nordmannen har fortsatt støtte fra Sir Alex Ferguson, med den legendariske skotten besøkte Solskjær på Carrington i dag sammen med eks-formann Martin Edwards.

Les: Prisen er ikke lenger bare 1,2 milliarder

Det er for å si det forsiktig ikke de enkleste kampene Ole Gunnar Solskjær står overfor i kampen om å redde poeng og jobben. -Det starter på lørdag med en tur til Tottenham Hotspur Stadium for et møte med Spurs, før de røde djevlene reiser til Italia for returkampen i Champions League mot Atalanta.

Den uten tvil den tøffeste testen av dem alle kommer 6. november, da Manchester City besøker Old Trafford.

Klubben er nå åtte poeng bak nåværende Premier League-ledere Chelsea etter bare ni spilte kamper, og er allerede ute av Carabao Cup etter en tredje runde exit i hendene til West Ham United.

OPPDATERT: På onsdag kveld ble Ronald Koeman bedt om å fjerne personlige eiendeler på kontoret.