Florentino Perez og Sergio Ramos for ca 1000 år siden

Temperaturen på samtalene om en forlengelse av kontrakten til Sergio Ramos er i det siste skrudd kraftig opp samtidig som begge parter står på sitt.

Real Madrid har tilbudt sin kaptein et års forlengelse av sin kontrakt akkompagnert med et 10% lønnskutt. Real Madrid president Florentino Perez som i utgangspunktet er motstander av fotballspillere over 30 år synes risikoen ved å gi en 34 åringen en lang kontrakt er for stor. – Dessuten har sparekniven som Real Madrid har innført etter coronapandeminen gjorde sitt inntog vært så vellykket fra et økonomisk synspunkt at det nå brukes som et argument for alt.

Les: Gidder ikke snakke om 800 millioners salg

Lojalitet lønner seg ikke

Sergio Ramos på sin side er kraftig irritert over sparetiltak og korte kontrakter. Kapteinen har levert siden han kom i 2005 og er kaptein på grunn av det han leverer på banen. – De to har vært i tottene på hverandre før, senest i forbindelse med signering av ny avtale i 2015 og i 2019 i det som omtales som «The Ajax story».

Ramos er i form og har mange år igjen på topp, sinne som nå bygger seg opp er at noen andre skal bestemme hvor lenge han kan spille. – Etter 15 år i klubben er det klart at lojalitet ikke lønner seg.

Det finnes ikke en klubb med respekt for seg selv som ikke følger med på hva som nå skjer. – Alle i Real Madrid og klubbens fans ønsker Sergio Ramos skal bli, men slik det ser ut akkurat nå må en av partene gi etter. ABC melder at det ikke kommer til å være Florentino Perez.

Les på Engelske klubber: Både Leeds og Bournemouth jakter Swansea midtbanespiller