Drømmen kan bli virkelighet. (foto psg, twitter)

Da Arsenal signerte Declan Rice til 105 millioner pund, brøt klubben en grense. Arsenal-eierne og ledelsen er nå så stinne av selvtillit etter å ha tatt nesten-Premier League-tittelen forrige sesong, er med i Champions League – og viser også denne sesongen at klubben har tatt mer enn et kortsiktig steg mot titler. Vi er derfor ikke overrasket at klubben med den rike tradisjonen å huse noen av verdens beste franske spillere, sonderer terrenget for den største signeringen av dem alle.

Det dreier seg selvfølgelig om Kylian Mbappé. Ingen tør lenger gjette hva franskmannen bestemmer seg for i den fortsatt uoversiktlige situasjon med PSG/Real Madrid. Det kan ende opp med at 24-åringen spaserer ut av Parc des Princes som free agent til sommeren, Arsenal skal i det minste ha gjort grunnarbeidet.

LES: Manchester United sirkler inn «fire vintersigneringer» inkludert en potensiell Sofyan Amrabat-erstatter

For ifølge Daily Record-journalist Duncan Castles har Arsenal-ledelsen startet å «utforske finansielle og sportslige parametere som er involvert i en signering av Kylian Mbappé», der PSG står uten krav om overgangssum og Real Madrid velger bort å investere i franskmannen.

Arsenal er tilbake som toppklubb, og har bestemt seg for å oppføre seg deretter.