Santos kom til balløya for å spille fotball. (foto: chelsea)

Nottingham Forest er kjent for å hente spillere fra de største klubbene, enten på leie eller permanent overgang. Chelsea har en haug med akademispillere som må ut av Stamford Bridge for å få spilletid, Andrey Santos signerte med Chelsea i januar, to måneder senere dro brasilianeren tilbake til sin tidligere klubb Vasco da Gama på leie resten av sesongen. Første føling på engelsk fotball skulle 19-åringen få hos Nottingham Forest fra slutten av august.

Premier League-debuten kom mot Liverpool, med syv minutter på banen. Dette var det Forest-manager Steve Cooper mente 19-åringen fortjente av tillit. Den defensive midtbanespilleren har siden ikke vært på Premier League-arenaen, en fattig cupkamp mot Burnley har ikke gitt brasilianeren en spesielt hjertelig velkomst til balløya.

LES: Premier League-klubb mener alvor – i gang med grunnarbeidet for Mbappé-signering

Ifølge The Athletic planlegger Chelsea-ledelsen å trekke Santos fra leieavtalen med Forest og sende 19-åringen direkte på utleie til franske Strasbourg (samme eiergruppe som Chelsea) for resten av sesongen. Der er det hvertfall ingen som tør å binde Chelsea-investeringen fast på benken.

LES OGSÅ: Frister med gullavtale til manageren som har vunnet Champions League fire ganger og tatt trofeer i alle de store ligaene