Ole Gunnar Solskjær som manager for Manchester United og Graham Potter mens han hadde suksess med Brighton

Graham Potter har lært av oppholdet i Chelsea. – Han ble sommeren 2022 fristet over fra Brighton med en vanvittig lønning og en spillerstall kjøpt inn for flerfoldige milliarder.

Graham Potter som har har vært uten oppdrag siden han ble tvunget til å forlate Chelsea i april 2023 har siden da vært ryktet til en rekke klubber blant annet Borussia Dortmund, Manchester United, West Ham, AC Milan og nå sit Ajax.

Les: Vil gjerne overta etter Jürgen Klopp

Det var sist uke i følge Evening Standard samtaler mellom Ajax og Graham Potter, samtaler som de meldte gikk meget bra. John van’t Schip er midlertidig leder for Ajax som denne sesongen har vært igjennom en rekke med skandaler og spill som ikke er en storklubb verdig.

På søndag var det klart for klassisk kamp på Stadion Feijenoord mellom Feyenoord og Ajax. – En kamp som var en fullstendig katastrofe for Ajax som ble overkjørt 6 – 0. – Frustrere Ajax fans tok igjen til gatene etter kampen og i tillegg til å plage lokalbefolkningen viste sin misnøye med Ajax-spillerne med å blokkere bussen som skulle frakte spillerne hjem.

Om det var kampen eller samtalene som gjorde at Graham Potter ombestemte seg sier Sky Sports ikke noe om. De rapporterte i morgentimene i dag at den engelske manageren har avvist tilbudet om å overta Ajax.

Den nederlandske storklubben burde lete etter noen som elsker selvskading. – Naturlig for oss å stille spørsmålet! Hva med Ole Gunnar Solskjær?

Les på Tysk fotball: Bayern München diskuter å sparke Thomas Tuchel før planen etter helgens kollaps