The boss! (foto: kane, twitter)

Tottenham juvel Harry Kane har scoret 181 mål for laget fra Nord-London, men har ikke fått noen pokaler å vise frem i sitt kabinett. Det ble bare nesten da de ble slått i Champions League-finalen av Liverpool tilbake i juni.

Spurs ble slått ut av Carabao Cup på straffe av Colchester United i første runde etappe og ble sendt ut av Norwich i femte runde på straffe i FA Cupen.

Les: Liverpool kan cashe inn på retur til Premier League

De må snu et 1-0-underskudd i Champions League-runden mot det tyske laget RB Leipzig, og det ser ut som en bratt oppoverbakke å skulle sikre en plass i neste sesongs fremste europeiske konkurranse.

Hjemme tapet mot Wolves i helgen forlater Jose Mourinhos lag på en syvende plass på 40 poeng, fem poeng bak fjerdeplassen.

The Telegraph skriver at Kane har gått grundig inn i tenkeboksen om han vil fortsette å velge lojalitet over trofeer om sommeren.

Det sies at Daniel Levy og Spurs «står overfor en seriøs kamp» for å overbevise Kane om å bli til tross for at laget ser ut til å være i en nedadgående spiral.

Den engelske kapteinen har lidd av en hamstringskade som skjedde mot Southampton og januar og ble opprinnelig satt til sidelinjen til slutten av april.

Imidlertid, i noen oppmuntrende nyheter for Spurs-supportere, har Kane startet rehabilitering og vil komme noe raskere tilbake.

England-sjef Gareth Southgate er håpefull om at både Kane og spisspartner Marcus Rashford begge er klare til å gå til sommerens Euro 2020-turnering.

Les på Helsesjefen: Deppa? Da er varmt bad bedre enn trening

«Jeg er realistisk,» sa Southgate, ifølge BBC Sport.

«Jeg tror at med Harry Kane og Marcus Rashford har de begge hatt alvorlige skader, men begge av dem vil gjøre alt for å få seg i form og klare og tilgjengelige for oss om sommeren.

«Førsteprioritet for dem begge er å komme tilbake å spille for klubbene sine.»