Mannen som får Pogba til å gi og ta i full harmoni? (foto: united, twitter)

Manchester United tapte fredagens vennskapskamp (som det så fint heter) mot West Bromwich. Selv om gjensynsgleden var stor av å se United trille ball igjen, er den store spenningen knyttet til duoen Fernandes/Pogba.

For om noen få dager skal Solskjær og gjengen opp mot Mourinhos Tottenham. 11 kamper uten tap må bli til 12 hvis United skal følge den stiplede linjen mot CL-kvalifisering.

Les: Arteta må hoppe inn i forhandlingene

Vi lar den tidligere United-spilleren Darren Flecher gi oss en analyse på om United får utnyttet sine største offensive midtbaneressurser.

-Selvfølgelig kan Pogba og Fernandes spille sammen. Store spillere kan samarbeide, forteller Fletcher på MUTVs gruppechat.

Bla., bla., men hvordan?

-Noen må nødvendigvis ofre noe, det er del av å være i et lag. Fotball er ingen individuell idrett. Når du spiller med en type midtbane må spillerne tilpasse spillet for å utfylle hverandre. Alt dreier seg om å være tilpasningsdyktig og akseptere styrkene til lagkameratene dine og hvordan du skal prestere best i forhold til dette, fortsetter Fletcher.

Les på Popidol: Playboy-modell: «Hvis Chelsea vinner Champions League, vil jeg posere naken»

-Når det kommer til stykket må du ofre noe av det du kan best for å la andre å utmerke seg, noe som hjelper laget å vinne, avslutter Fletcher.

Og her tenker vi utfordringen til Pogba kommer til å ligge. Vi håper virkelig Solskjær har preppet franskmannen til å la laget vinne – og den nye gutten skinne.

Unødvendig å si at vi håper det beste, men har en krypende uro om at Pogba ikke helt er skrudd sammen til å ta rådet fra Fletcher.

Vi tar gjerne feil.

Les: Før du aner kan Aaron Ramsey være tilbake i Premier League