Pochettinos familiemedlem fikk Tottenhams styreleder til å sette teen i vrangstrupen

Mauricio Pochettino (foto: tottenham, twitter)

Mauricio Pochettino har litt flåsete slengt ut med at han trenger å finne på noe annet hvis han vinner Champions League med Tottenham. Denne uttalelsene trenger ikke å bety noe, men når stillingen hos Juventus, «den evige toer», står ledig og et familiemedlem slenger ut noen høyst eksplisitte kommentarer om Mauricios drømmer, er det verdt å rette oppmerksomheten mot argentineren.

Daily Mail var raskt ute med å hevde at Tottenham-manageren er favoritt til å overta jobben etter Allegri.

Hvor fornøyd er du med prosjekt Tottenham?. (foto: tottenham, twitter)

Les: Mister EM-kvalifiseringskampene mot Romania og Færøyene

Pochettinos fetter (som vi må formode har litt mer informasjon enn oss andre) kunne dele  perspektivet «fra innsiden».

-Alle i vår familie ønsker å se ham hos Juve. Han er definitivt tiltrukket av Italia og har fortalt oss at han ønsker å komme til landet og finne sine italienske røtter. Han har ønsket om å trene Juve, han har kvalitetene som må til for å trene Juve, og Juve rekrutterer alltid de beste, sier den entusisastiske slektningen ifølge Tutto Juve.

Husker å se skummel ut. (foto: pochettino, twitter)

Les på Popidol: Trenge vi virkelig en Matrix 4?

Sett bort fra at familiemedlemmer har en tendens til å si det meste for muligheten til å skinne litt i glansen, høres ikke dette så urealistisk ut.

Bør Tottenham nesten håpe på at Pochettino ikke trenger å slippe løs denne feiringen mot Liverpool? (foto: tottenham, twitter)

Juventus mangler Manageren som kan lede gjengen med fotballstjerner til seier i Champions League – og kan være villig til å betale det som kreves for å oppnå dette.

David Levy kan definitivt ikke lene seg tilbake og surfe på gledesbølgen med ny stadion og Champions League-finale. Pochettino kan fort være neste ut som i spill.

Les: Gabriel Batistuta skal bli manager i England!