Da hår var hår.

Argentina er så mye mer enn Maradona og Messi. Nå har en annen legendarisk angrepsspiller bestemt seg å friske opp folks minne om seg selv. Og hva er det mest effektive for å oppnå dette? Da jakter du en managerjobb på Balløya, selvfølgelig.

I tillegg til den imponerende hårmanken, husker vi Gabriel Batistuta som en av det beste spissene i sin generasjon. Det helt sinnsykt ville skuddet hans fikk FIFA i 1999 til å vurdere ham som verdens tredje beste spiller. I 2004 ble han plassert inn av Pelé (!) på listen over en av verdens 100 beste nålevende spillere.

Rekorden som Argentinas mestscorende spiller med 54 mål på 77 landskamper beholdt han helt til 2016, da Messi gikk fosset forbi.

Les på Popidol: Lucy Liu fikk sin stjerne

I Europa huskes han kanskje best for tiden i Fiorentina og Roma. Nå har 50-åringen funnet ut at han ikke helt er ferdig med fotball, og har ifølge Hartepool Mail lagt inn noen hint om at han ønsker den ledige managerjobben i Middlesbrough.

«Gir bort» plassen hos Middlesbrough.

Etter at det ble klart at Tony Pulis er ferdig som manager, har Batistutas representanter (som saumfarer England for jobbmuligheter) puttet inn argentineren som kandidat til jobben.

Les: Pulis nådde nesten Premier League to ganger, fikk sparken

Batistuta skal for enhver pris inn i en hovedtrenerposisjon og sikter som en ekte legende – høy av selvtillit – på noe som teller. Erfaring har argentineren visst ikke, men kan skilte med den nødvendige trenerutdannelsen.

Les: Mister EM-kvalifiseringskampene mot Romania og Færøyene

Klubben endte på en litt intetsigende 7. plass i Championship, men har selvfølgelig ambisjoner om å kjempe om plass i playoffs neste sesong.

Litt tynnere i året, men skitt au. (foto: batistuta, twitter)

Det er heller tvilsomt at godeste Batistuta uten erfaring fra managergjerningen eller fra engelsk fotball er mannen.

Eller er det nettopp dette, et helt nytt perspektiv Middlesbrough, trenger?

Les: Barcelona i ferd med å tape kampen om De Ligt