Come to papa. (foto: psg, twitter)

Forrige uke kom vi med historien til PSG-manageren om den gang han hadde avtalen klar om å hente Lionel Messi på leie til Espanyol. Barcelona ombestemte seg plutselig, og Pochettino må leve med nesten-suksessen. Denne gangen er ikke Barcelona en faktor.

Gjengen på Camp Nou gjør selvfølgelig alt de kan for å få Messi til å fortsette utover kontrakten som løper ut i sommer, men utover det er det ene og alene opp til 33-åringen selv.

Les: Pochettino avslører at avtalen var klar for Messi-overgang

Thomas Tuchel kunne ikke med alt i verden ha overtalt Messi til å flytte til Paris, Pochettino kan. Argentineren har hatt jevnlig kontakt med landsmannen i Barcelona siden 2010 og har kompetansen, karismaen og den sør-amerikanske passion til å lede et lag til de største trofeene.

Alt dette taler om at PSG-overgang er et meget sannsynlig utfall for Messi i sommer. Det tror Pochettino og gjengen tydeligvis også på selv.

Vi lar en argentinsk PSG-spiller formidle fra innsiden.

-Det er opp til Leo selv om han vil komme til klubben, for PSG forsøker å overbevise ham, begynner Paredes ifølge Corriere dello Sport.

Med PSG og Manchester City all in for å sikre seg Messi, kan vi ikke helt skjønne hvordan et Barcelona i knestående skal makte å overtale verdens beste spiller til å bli på sin post.

Les: All tvil er borte: Manchester United regjerer på balløya!