United ruler, mann!(foto: united, twitter)

En time etter kampen sitter vi fortsatt med høy puls. Forrige uke var det en heller tam Premier League-kamp mellom de to erkerivalene, med en helt grei poengdeling for den målløse affæren. På lørdag var det to lag som holdt koken i nitti minutter. Det ble ikke så mange flere skudd på mål enn ved forrige møte, men treffsikkerheten var desto større.

FA Cupen var alt annet enn nedprioriert denne søndagen. Både Solskjær og Klopp viste tydelig med lagoppstillingen at ingen risiko ble tatt ved å dele ut spilletid til spillerne bakover i køen. Her var det full power og en skikkelig god gammeldags cupkamp der alt står på spill der – og der det satses maks fra begge klubber.

Les: Mirror: Chelsea har funnet Lampard-erstatter i Premier League

Salah startet ballet, Greenwood parerte, Rashford sendte United i ledelsen rett etter pause, Salah sørget for utligning ti minutter senere. 2-2 og vi kunne formelig høre de rundt 50 000 usynlige United-supporterne på Old Trafford jage spillerne sine fremover. 78. minutt ble det hele avgjort. Uniteds største suksessfaktor, innbytter Bruno Fernandes, nektet å gå fra Old Trafford med tap. Et knivsparkt levert frispark til 3-2 og United-sier.