Glipper den tredje også? (foto: tottenham, twitter)

Zinedine Zidane viste ingen tegn på at han ikke har tillit hos Real eller at han ikke kan lede CL-trofé grossisten videre fra gruppespillet. På banen viste Real Madrid alle tegn på at det ikke holder.

Vi er ikke tilhenger av å kaste ut managere noen måneder ut i sesongen, men mislykkes Zidane med å lede Real videre til inntektspotten som fordeles etter gruppespillet i Champions League, da kan ikke Real fortsette med sin legende.

Les: Zidane har full kontroll

Mauricio Pochettino ventet utålmodig på jobben til Ole Gunnar Solskjær, den røyk. Argentineren ventet utålmodig på at Guardiola skulle etterlate seg en ledig stol hos City fra neste sesong, Guardiola ble.

Hvis vi ser bort fra noen halvbra tilbud i mindre ligaer rundt om i Europa, står Real Madrid-jobben tilbake som utfordringen Pochettino trenger.

Les på Engelske klubber: Jobber på høygir for å beholde Joao Pedro

Ifølge Marca teller Real-styret på knappene om hva de gjør videre med managerjobben, men ender det med at Zidane avslutter versjon 2.0 med tapt ære, står Pochettino der som numero uno. Ifølge Marca er argentineren ikke alene. Den spanske avisen hevder et annet navn er satt opp i styrerommet til Real:

Raul, Real-legenden med 741 kamper, 324 scoringer og 111 assists for Los Blancos.

Ingen konkurranse for Pochettino, sier du ?

Real Madrid har behov for å fornye seg, men ikke miste klubbsjela på veien. Raul kan ivareta dette. 43-åringen ble satt til å lede Reals U-15 lag i 2018, Castilla i 2019.

Noen som kjenner igjen mønsteret?

Les: Klopp forklarer hvorfor Adrian ble forbigått av en 22-åring

Zinedine Zidane gikk gradene hos Real, først som spiller, så som assistenttrener, så hovedtrener for Castilla, så fotballens himmelrike med førstelaget fra 2016.

Følger Real denne oppskriften, risikerer Pochettino å se sine meritter som manager i Premier League og La Liga prioritert lavere enn Rauls Real-vei siden 1992.

Les: Rio Ferdinand: Liverpool har spilleren som er totalt undervurdert