I have a cunning plan. (foto: tottenham)

Tottenham har vært intense i sin interesse for Crystal Palace-spilleren Wilfried Zaha. Men nå ser det ut til at Crystal Palace har mistet all kontakt med virkeligheten. Ifølge Tottenham.

Tottenham har gitt uforbeholden støtte til Pochettino, og skal gi treneren mulighetene til et høyt aktivitetsnivå på overgangsmarkedet. For Pochettino har Zaha stått høyt oppe på listen.

Palace-vingen har spilt glimrende denne sesongen og var avgjørende for at klubben beholdt plassen i Premier League. I tillegg passer han perfekt inn i profilen på en Tottenham-spiller som er ung og med mange sesonger på toppnivå fortsatt foran seg.

(c) Bilde: Premier League: Wilfried Zaha

Ifølge Standard ønsker Crystal Palace å beholde 25-åringen, og gjør derfor alt for å få betalt for smerten ved å gi fra seg sin mest verdifulle spiller.

Godt betalt.

Palace skal ha satt Zaha i samme kategori som Leicesters Riyad Mahrez, som er på vei til Manchester City for 811 millioner kroner.

For Pochettino  skulle Zaha være en forsterkning for Erik Lamela, som har vist vekslende prestasjoner.

Men Ifølge Standard har nå Tottenham avsluttet skrivingen av det nye kapitlet om den ivorianske landslagsspilleren. Pennen ble lagt ned da de fikk vite om Palaces «utenomjordiske» forventninger til overgangssum.

Vi undres hvordan Zaha selv stiller seg til saken om å bli holdt borte fra toppklubbene i Premier League?

Kan neppe hjelpe på motivasjonen neste sesong.

Les også: Manchester City gidder ikke å vente på trege italienere

——————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp