(c) Bilde: Bundesliga: Robert Lewandowski

Den polske superstjernen Robert Lewandowski har virkelig funnet frem målformen og er god kan godt være den som henter hjem årets målscorer-tittel i de frem store ligaene. – Det gjør han hetere enn noen gang på overgangsmarkedet.

Real Madrid har lenge under seg om de skulle hente Robert Lewandowski, men de har tenkt at han med sine 31 år er for gammel. – den tanken har imidlertid endret seg det og nå skal klubben ifølge Daily Mail være klar til å betale det Bayern München forlanger.

Det kan imidlertid tenkes at den tyske storklubben vil forlange mer enn de tidligere annonserte 800 millioner kroner prislapp, hver eneste kamp er Lewandowski siste mann på ballen før mål.  Med utrolige 18 mål på¨sine 13 første kamper kan fort prisen stige over milliarden.

Les: Tilbake i OBOS-ligaen etter 25 år

Real Madrid skal være klar på å gi et bud i det øyeblikket overgangsvinduet åpner i januar, men det spørs om manager Niko Kovač vil la han gå midt i en tøff sesong.

Real Madrid åpner også for å inkludere spillere i en eventuell Lewandowski-avtale. Real Madrid manager Zinedine Zidane fortsetter å tilby Gareth Bale eller Luka Jovic i enhver sammenheng.  – Tror han til og med ville byttet Gareth Bale mot en halvliter hvis han fikk lov.

Les på F7: Microsoft vinner over Amazon, landet Pentagons enorme JEDI-skykontrakt