Stjørdals-Blink fotball

I begynnelsen av kampen var det tydelig for alle som så på hvor viktig det var for Stjørdals-Blink, de første femten minuttene så det ut som om det kunne gå Sola sin vei, men så fikk Blink stokket føttene og spillet på plass. 

Stjørdals-Blink og Grorud gjorde begge jobben med hjemmeseirer lørdag og rykker med det opp fra hver sin avdeling i PostNord.

Les: Italiensk avis: Juventus vurderer kjøp av verdens beste

Blink, som sist var oppe i OBOS-Ligaen (1. divisjon) i 1994, har levert en meget sterk sesong. Laget har vunnet 18 av 26 kamper og tapt bare to.

Lørdag ble det komfortable 4-1 over Sola etter å ha ledet 2-0 til pause. Johannes Hinna reduserte kort etter hvilen, men Sondre Sørløkk og Vegard Fiske punkterte kampen for Stjørdals-Blink.

Les på Popidol: Strømmetjeneste fjerner kvinner

Kvik Halden blir toer i avdeling 1. og skal spille omspill mot Åsane om en sjanse til å rykke opp til 1. divisjon.

Åsane snudde til 3-1 borte mot Elverum og var nær å tukte Grorud i kampen om tabelltoppen i avdeling 2.

Samtidig vant Grorud 4-1 hjemme mot Fram Larvik, og dermed rykker Oslo-laget opp til 1. divisjon for første gang i klubbens historie.

Thierry Dabove og Preben Mankowitz scoret Groruds to første mål lørdag. Mame Mor Ndiaye reduserte for Fram, som spilte 65 minutter av kampen med ti mann etter Arnar Gudjonssons røde kort. Senere scoret Oscar Aga for Grorud, før Dabove fastsatte sluttresultatet til 4-1.

På overtid ble også Henrik Byklum utvist for bortelaget.