.Jose Mourinho

Dele Alli befinner seg i et ikke spesielt eksklusivt selskap. – Han har fått som så mange andre opp igjennom årene fått sitt pass påskrevet av manager Jose Mourinho.

Sportskommentator Danny Murphy som har spilt mesteparten av sin karriere for Liverpool og Fulham mener Rangers kan være en god rømningsvei for Tottenhams Dele Alli i januar. Faktisk går det rykter om at «flukten» planlegges sammen med Rangers manager Steven Gerrard. (god venn av Murphy, de var lagkamerater i seks år)

Les: Haaland gir Dortmund-supporterne en befriende førjulsgave

Alli trenger en overgang for å få fart på for å karrieren. Med bare bare 72 minutter i Premier League denne sesongen for Tottenham manager Jose Mourinho er hans sjanser til å bli en del av England-troppen neste sommer små.

I et klipp fra Amazons All or Nothing: Tottenham Hotspur-dokumentar omtalte Mourinho Alli som «lat».

«You are Fu%&X lazy!»

Mourinho har siden nektet for å ha hatt et personlig problem med midtbanespilleren, men spilletiden har vært svært begrenset.

Og nå mener Murphy Rangers kan være et bra for 24-åringen.

«Jeg er ikke sikker på at Dele ville være med på det, men jeg tror kanskje Stevie G i Rangers kunne overtale ham til å dra dit og vinne ham tittelen,» sa Murphy til talkSPORT. “Han hadde spilt hver uke, scoret mange mål, fått selvtillit og imponert Gareth Southgate».

Everton har også blitt nevnt som et mål for Ali etter at Daily Mirror skrev at han kunne dra videre neste måned.

Og Murphy tror Carlo Ancelottis Everton kan også passe godt:


«Hvis du kaster Dele Alli på sitt beste inn i miksen med Richarlison, James (Rodriguez) og (Dominic) Calvert-Lewin, begynner det å høres veldig tiltalende ut (som en front-fire),»

”Åpenbart har Evertons problemer nylig vært defensive, men la oss se på det fra et angripende synspunkt, hva gir Dele deg når han er på det?

”Enorm bevegelse utenfor ballen, god avslutning, god bevissthet i boksen, assistanse var høy de første sesongene for Tottenham. Han har ikke blitt en dårlig spiller over natten. Jeg ser ham ikke trene, så jeg kan ikke kommentere det.

Jeg vet ikke hvor hodet hans er, eller hvordan holdningen hans er, men hvis du ber meg om å dømme ham på fotballtalenter som jeg har sett, og hvordan han spiller spillet, så tror jeg det vil være en god forretning for Everton .

«Hvis han ikke er på et bra sted, og det kommer til å ta ham en stund å komme noen vei i nærheten, snakker vi om noen få måneder for enhver spiller å bygge sin fitness og selvtillit tilbake, så er det ikke så fornuftig en avtale.»

Les: Mourinho gir oss en tidlig julegave på pressekonferansen før Liverpool-kampen