The Boss.

Dette var definitivt en søndag som Real Madrid fans så fort som mulig ønsker å glemme. Ikke bare tapte de mot bunnlaget Girona hjemme på Santiago Bernabeu, etter halvveis kamp ga de fra seg initiativet og overlot styringen til gjestene. – Girona var bedre enn Real Madrid.

Før dagens kamp hadde ikke Girona vunnet på 10 kamper i La Liga og Real Madrid hadde press på seg ettersom serieleder Barcelona på lørdag vant 1 – 0 mot Valladolid hjemme på Cam Nou med mål av Lionell Messi.

Les: Begynner Martin Ødegaard å bli god nok for Real Madrid?

Første omgang så ut som den skulle, bunnlaget Girona fikk ikke til noe særlig og Real Madrid fikk en del sjanser og et mål. Til og med en straffe som Toni Kroos klarte å pådra seg etter 25 minutter klarte ikke Girona sette.

Det kom et mål til rett før pause, men Real Madrid fansen fikk ikke beholde gleden så lenge, dommeren underkjente målet etter en VAR gjennomgang, dermed var det 1- 0 til pause.

Sergio Ramos fikk sitt 25. røde kort som Real Madrid-spiller

Andre omgang var det neste som om noen hadde skrudd på en bryter hos Girona og tilsvarende stengt av oksygentilførselen til Real Madrid spillerne.

Girona tok kontroll over showet, og etter 64 minutter ga det resultater. Sergio Ramos sin arm kom i veien for et skudd på mål etter et imponerende innlegg.  Det ble idømt straffe, denne gangen ble ikke gjort noen feil, Cristhian Stuani satte inn utligningsmålet og Sergio Ramos fikk gult kort.

Det virket som om Real Madrid var i sjokk, Girona hadde kontrollen og engasjementet. Etter 74 minutter banket Lozano avgårde et kraftskudd som Courtois måtte gi retur som Cristian Portu satte i mål.

Se på Popidol: Denne 7 åringen er mye raskere enn deg

Da det bare var sekunder igjen utvidet Sergio Ramos sin utvisnings-rekord, da han fikk sitt andre gule kort for farlig spill. – Det er Ramos sin 20. utvisning i La Liga og 25. som Real Madrid-spiller.

Det er ikke mulig å vinne La Liga hvis man ikke slår bunnlagene. Atlético Madrid var på besøk hos RAYO og tok med seg tre poeng hjem. – Som vanlig var det deres franske superstjerne Antoine Griezmann som sørget for mål og poeng.

Etter helgens oppgjør i La Liga er Real Madrid nede på 3.plass.

• Barcelona: 54
  • Atlético Madrid: 47
  • Real Madrid:45

Real Madrid – Girona 1-2
La Liga
25′ 1-0 Casemiro
65′ 1-1 Cristhian Stuani
75′ 1-2 Cristian Portu
90′ 1-2 Sergio Ramos to gule og rødt kort