Vi tenker noen i Madrid får med deg dette.

Jeg sitter med følelsen av at jeg er i ferd med å ta feil. Da Martin Ødegaard som nå er 20 år gammel ble lånt ut til den nederlandske bakgårdsklubben Heerenveen og bare var «normalt» god var jeg sikker på at han aldri ville komme tilbake til det som er, jeg mener var, verdens beste klubb. 

Vi har friskt i minne den tidligere Real Madrid manageren Carlo Ancelotti, sine uttalelser om at avtalen var et PR-stunt av klubbens president Florentino Pérez, for Ancelotti hadde aldri til hensikt å la ham spille på førstelaget.

Det ble en kamp for førstelaget for Martin Ødegaard, (han var innbytter i en seriekamp mot Getafe, 23 mai 2015, lenge etter kampen var avgjort) – Med det han leverer for Vitesse i nederlandsk fotball denne vinteren tror jeg ikke lenger det er umulig for han å få flere kamper for Real Madrid.

Nå senest imponerte Martin Ødegaard i æresdivisjonen på lørdag da Vitesse vant 3-2 hjemme mot Willem II i nederlandsk æresdivisjon lørdag. 20-åringen noterte seg for sin fjerde ligascoring da han satte inn 2-0 etter timen spilt.

Vitesse befinner seg på femteplass med 33 poeng, det er et godt stykke opp til PSV med 57 poeng og Ajax med 50 poeng.

Les: Manchester United i spill – 42 milliarder kroner legges på bordet

Ødegaard fikk ballen ute til høyre, dro seg inn i banen og skjøt via Willem-stopper Jorden Peters. Skuddet gikk i mål bak en utspilt Timon Wellenreuther.

En annen faktor som øker Martin Ødegaard sine sjanser i tillegg til meget bra spill om dagen er at det er mindre trangt hos Real Madrid. – Alt rotet etter Zinedine Zidane forsvant ut døra som manager og deres største stjerne Cristiano Ronaldo ble Juventus spiller har kraftig svekket klubbens image som uovervinnelig. Alle veier fører ikke lenger til Madrid og Santiago Bernabéu.

Se på Popidol: Denne 7 åringen er mye raskere enn deg