(c) Bilde: Premier League: Pierre-Emerick Aubameyang tar inn godt med luft

Arsenal-spissen Pierre-Emerick Aubameyang er naturlig nok ikke fornøyd med situasjonen i klubben og heller ikke med egen progresjon. – Da han kom til Gunners i 2018 var det med en overgang som var klubbrekord på 58 millioner pund. Han har har scoret 53 mål på 83 opptredener, noe som er langt under eget mål. 

Borussia Dortmund-spissen har forsåvidt levert varene, men teamet har underlevert og han har ikke fått noe gratis. – Denne frustrasjonen har ført til at det som i utgangspunktet var samtaler om en forlengelse av kontrakten har utviklet seg til en samtale omkring en avslutning av samarbeidet.

Les: Manchester United forbereder bud etter positive samtaler

The Mirror skriver at Aubameyang var i forhandlinger om en forlengelse av kontrakten, som går ut om 18 måneder, men at han nå er klar til å forlate klubben for en ny utfordring i sommer.

Arsenal har vunnet bare fire av 15 seriekamper denne sesongen og kan ikke levere hverken spill i Champions League eller Europaligaen. Aubameyang fyller 31 år neste år, han vet han må komme videre hvis han vil legge til de to store utmerkelsene han har vunnet i karrieren så langt.

Det etterlater Arsenal i en vanskelig posisjon, da de godt kan bli tvunget til å la deres viktigste spiller gå til sommeren for i det minste å hente tilbake noe av det de brukte på å hente han.

Arsenal tapte sin fjerde kamp i sesongen på torsdag, med 2-1-tapet mot Brighton i Freddie Ljungbergs andre kamp som ansvarlig. De er nå nede på en 10. plass i ligaen.

Les: Diego Costa må ut i januar – Atletico trenger plass til å lønne en av verdens beste angrepsspillere