Dejan Kulusevski

Manchester United har tatt kontakt med agenten for Parma-sensasjonen Dejan Kulusevski, men de møter konkurranse fra to italienske giganter. Kulusevski har vært en av de virkelig store overraskelsene i Serie A denne sesongen etter å ha blitt sendt på utlån til Parma fra Atalanta. – Resultat fått tre mål og fem assist fra 14 Serie A kamper.

Alle snakker om den nye Zlatan i Serie A akkurat som Martin Ødegaard får oppmerksomhet i La Liga som den nye… (Har egentlig ikke noen store norske å sammenligne med)

Oppvisning i fotballforståelse og teknikk.

Klubber over hele Europa er hypp på Dejan Kulusevski  og Gazzetta Dello Sports Nicolo Schira sier at Manchester United og Inter Milan hadde møter med den svenske stjernens agent forrige uke. – Begge klubber ønsker å signere 19 åringen i januar.

Atalanta har ikke mye å komme med hvis en stor klubb kommer med bud, de skal etter sigende kreve rundt 40 millioner euro.

Inter er ikke Uniteds eneste konkurranse om midtbanespilleren, Schira hevder at Juventus ønsker å blokkere eventuelle rivaliserende bud og snappe opp spilleren neste sommer i stedet.

Kan ha kommet en ny konkurrent på banen i dag.

Kulusevski har fortalt han er Chelsea-fan, og det har vært positive nyheter for Blues i morges, med domstolen for voldgift for sport som bekreftet at de vil kunne signere spillere i januar etter at deres overføringsforbud ble opphevet.

Les: Chelsea i taket etter positiv nyhet