(c) Bilde: Bodø/Glimt: Phillip Zinckernagel

Forholdet mellom Molde og Bodø/Glimt synes å være omtrent det samme som sist sesong i Premier League mellom Liverpool og Manchester City. – Hvis begge lag fortsetter å vinne alle sine gjenværende kamper (noe som er umulig) så vil Bodø/Glimt vinne med to poeng.

Bodø/Glimt som har en kamp mindre spilt ligger et poeng bak Molde. – De to møter hverandre 30 november i det som kan bli den avgjørende kampen i Eliteserien.

Les: Maurizio Sarri: «Vi må kutte seks spillere og det setter meg i en vanskelig situasjon»

Phillip Zinckernagel nettet 1-0 etter bare to minutter i Bodø / Glimts 2-0-seier over Viking i Eliteserien, mens Haugesund tapte 0-1 til Ranheim som nå har lagt litt på litt distanse ned til nedrykksstreken.

Målet til Philip var av det enkle slaget, men viktig nok, en retur brakte Bodø/Glimt opp i ledelsen etter bare to minutter og en halvtime senere var Hakon Evjen frempå og økte til 2-0, og den stillingen holdt til pause.

I andre omgang fikk reduserte Viking redusert, men Bodø/Glimt holdt på og vant 2-1.

Haugesund – Ranheim 0-1
Eliteserien
75′ 0-1 Eirik Valla Dønnem

Bodø/Glimt – Viking 2-1
Eliteserien
2′ 1-0 Philip Zinckernagel
32′ 2-0 Håkon Evjen
52′ 2-1 Zlatko Tripic