Maurizio Sarri: «Vi må kutte seks spillere og det setter meg i en vanskelig situasjon»

Maurizio Sarri (foto: juventus, twitter)
Top Article ad

Juventus har rett og slett for mange spillere i troppen, i Champions League kan det være 25 stykker. – Manager Mairizio Sarri gruer seg til de neste ukene og vet at de kan komme til å kutte spillere som kunne vært viktige for klubben. 

«Juventus må kutte seks spillere fra sin nåværende tropp», sa Maurizio Sarri Ifølge FottballItalia, som innrømmer at det som skjer nå er det verste med jobben.

Les: David de Gea klarer ikke å bestemme seg

«Vi må kutte seks spillere fra vår nåværende tropp, og det setter meg i en vanskelig situasjon. De siste 20 dagene i transfermarkedet er vanskelige for oss, og det er en pinlig situasjon, fordi vi risikerer å forlate virkelig talentfulle spillere»

«Jeg vil gjerne beholde dem alle, men problemet vårt er at vi ikke har spillere som har vokst opp i klubben. Vi har bare en, så Champions League-troppen vår vil være 22 spillere med tre målvakter. Det tvinger oss til å ta beslutninger i markedet som vi ikke ønsker».

Paulo Dybala er en av spillerne som manageren virkelig vil beholde i Juventus, men som fort kan bli å finne i en annen klubb.

«Som jeg sa før, kan jeg snakke med Dybala alt jeg vil, men markedet lever sitt eget liv og min mening er ikke verdt noe. Vi må kutte seks spillere, det er alt jeg kan si»

Les: Bradley Cooper erstatter Leonardo DiCaprio