Philippe Coutinho

Brasilianske Philippe Coutinho forlot Liverpool i 2018 og gikk umiddelbart fra å være den største helten på Anfield til å bli tidenes minst populære blant fansen. – Nå er han tilbake i Premier League på lån hos Aston Villa, et låneopphold hans «drømmeklubb» Barcelona intenst på grunn av dårlig økonomi gjøres permanent.

Coutinho sier at han ikke angrer på at han kom til Barcelona selv om overgangen hans til Camp Nou egentlig ikke fungerte.

Brasilianeren flyttet til Spania i en avtale verdt 105 millioner pund, (med tillegg 142 millioner pund) med potensielle, men han klarte ikke å fylle vakuumet etter Neymar, som Barcelona var desperat etter å erstatte etter at han valgte å bli med Paris Saint-Germain.

Faktisk huskes Coutinho kanskje best for sin tid i Barcelona for å ha bidratt til å slå klubben ut av Champions League mens han var på lån hos Bayern München.

Les: 19 mål og to målgivende pasninger på 19 ligakamper har for alvor vekket interessen til Jürgen Klopp

I et intervju med ESPN har 29-åringen avslørt at han ikke angrer på at han forlot Liverpool for Barcelona. ​​Han åpnet også opp om returen til Premier League med Aston Villa, samt gjensynet med Steven Gerrard, hans tidligere lagkamerat på Anfield og nå er manager.

«Nei», svarte Coutinho på spørsmål om det var en feil å bli med i Barcelona. «Til visse tider må vi ta avgjørelser, og en av mine store drømmer var å spille for Barcelona, ​​og i det øyeblikket bestemte jeg meg for å ta den avgjørelsen, men alltid med stor hengivenhet, respekt og takknemlighet for Liverpool og for vennskapene gjennom årene jeg har vært i klubben.

«Men i det øyeblikket hadde jeg en beslutning å ta, og jeg angrer ikke på det.

«Jeg ønsket virkelig å returnere til Premier League, jeg er i en stor klubb som gjør meg veldig glad. Alle spillere gir sitt beste slik at vi kan nå våre mål som et lag. Jeg jobber alltid for å få ting til å gå bra.

«Det jeg ønsker mest er å være bra for laget jeg forsvarer. Noen ganger gjør det det ikke, og det er ingen måte å forklare det på.

«Jeg har alltid beundret ham [Gerrard] mye. For meg var det en ære å ha spilt med ham. Å ha ham som trener, med erfaringen han har, har trening vært sterk og krevende. Han har store ambisjoner, jeg Jeg er glad for å være her, og jeg håper å svare på det han forventer ved å hjelpe teamet vårt med å nå våre mål.

«Jeg har alltid hatt dette forholdet av beundring og respekt. Jeg skulle ønske jeg hadde den muligheten til å jobbe med ham igjen. Han er en fyr som er veldig åpen for alle spillere og har mye innflytelse i gruppen.»

Les på Popidol: Scorpions med gigant hitter som «Rock You Like A Hurricane» og «Still Loving You» ute med ny musikk