Darwin Nunez kliner til

Man kan lure på hvor det stopper for det som allerede må være en av verdens sterkeste angrepsrekker. Liverpool som senere i dag møter Chelsesa for tiden drevet av Roman Abramovitsj sin veldedige organisasjon rekrutterte i vinter colombianske Luis Diaz fra Porto.

Det kan tenkes sjefene på Anfield ønsker seg litt ryggdekning i tilfelle Sadio Mane og/eller Mohamed Salah skulle bestemme seg for å dra videre. – Uansett Jürgen Klopp er ikke alene om å ha fått øyene opp for den 25 år gamle spissen Darwin Nunez.

Les: talkSport: Marcelo Bielsa forlater Leeds

Spissen fra Uruguay som var et ekstrem ungdomstalent ble etter hvert sett på som en «late bloomer» da det tok tid før han virkelig slo igjennom. Han ble hentet til portugisiske Benfica i 2020 og etter å ha brukt litt tid på å finne seg til rette begynte målene å renne inn.

Det har definitivt vært verdt ventetiden for Benfica fans, denne sesongen har Darwin Nunez bøttet inn 18 mål og to målgivende pasninger på 19 ligakamper, og samtidig tre mål på syv Champions League-kamper

Les: Rafael Nadal slår Cameron Norrie i Mexican Open finalen

Football Insider melder at Liverpool setter alle kluter inn på å rekruttere Darwin Nunez denne sommeren, men du kan være sikker, de blir ikke alene.