Jorge Mas, Chris Henderson, Phil Neville og David Beckham før maskene ble kastet.

Inter Miami har en for mange designerte spillere (DP), og de må kvitte seg med en for å oppfylle retningslinjene for overholdelse av Major League Soccer-listen innen 16. april.

Matías Pellegrini på vei ut av Inter Miami
Inter Miami CF går inn i sitt andre år i Major League Soccer med flere endringer sammenlignet med debut-sesongen. Phil Neville ble utnevnt til ny manager, og han har jobbet sammen med medeier og venn David Beckham for å forbedre stallen før starten av MLS-sesongen i 2021.

Les: Milliarder: Snakker med folkene til Mohammed Salah og Harry Kane!

Tidligere denne uken bekreftet lagets sportslige leder at Blaise Matuidi vil bli registrert som DP for MLS-sesongen 2021. Problemet med den nyheten er at den franske VM vinneren med det ble den fjerde. Allerede har Inter Miami Rodolfo Pizarro, Matías Pellegrini og Gonzalo Higuaín. I henhold til MLS-retningslinjene for overholdelse av roster kan et team bare ha tre DP-er.

The Athletic rapporterte tirsdag at løsningen på dette problemet ville være hvis Matías Pellegrini kan reklassifiseres til U22-spillerinitiativet som Major League Soccer starter i 2021-sesongen. Dette betyr at en MLS-klubb kan registrere seg for tre unge spillere som er 22 år eller yngre, og de har ingen grenser for anskaffelsesgebyr.

Siden den 21 år gamle spissen er lånt fra Estudiantes, må Miami-franchisen bruke tildelingspengene sine for å gjøre overgangen permanent og omklassifisere kontrakten. Men det ser ut til at teamet som eies av Beckham ikke er villig til å gjøre det, og de har til 16. april å oppfylle retningslinjene for overholdelse av MLS sitt krav.

Dessverre gjør spisslønnen ham uberettiget til å delta i U22-spillerinitiativet, og ifølge journalisten Jeff Reuter, «Inter Miamic CF har kontaktet flere MLS-lag ‘da de håper å finne en handelspartner for Matías Pellegrini.» Et av lagene som virker ivrige etter å signere ham er Montreal Impact.

Les: Fast bestemt på å hente Marouane Fellaini tilbake fra Kina