Etter gårsdagens 0 – 1 tap mot Wolverhampton på Old Trafford var den en særdeles sutrende manager Ralf Rangnick som snakket med pressen. Som vi husker fra tiden da Ole Gunnar Solskjær var manager forsvarte han, til manges irritasjon sine spilleren uansett prestasjon på banen. – Dette til skarp kontrast til gårsdagens uttalelser hvor spillerne kastes under bussen.

«Vi spilte ikke bra i det hele tatt individuelt eller kollektivt. I første omgang hadde vi store problemer med å holde dem fra sjanser. I andre omgang byttet vi til tre i backlinjen og hadde mer kontroll og 15 minutter hvor vi kunne ha scoret», sa Rangnick etter kampen og fortsatte å snakke om bortelagets mål:

«På målet vi samlet inn hadde vi nok spillere i feltet. Innlegget var forsvart av Jones (Phil, red.), Men målet var som for mange andre denne sesongen. Moutinho kunne skyte umarkert og uten problemer, uten press. Vi er svært skuffet over resultatet og deler av vår innsats».

Vi er fullstendig enig i at det var en tam forestilling fra Manchester United hvor Wolverhampton var det beste laget, men managerens reaksjon etter kampen bygger trolig ikke tillitt i garderoben.

Les: Manchester United stenger utgangsdøra

Luke Shaw var derimot svært entusiastisk over å ha fått sin forsvarskollega Phil Jones tilbake etter hele to år (Siste kamp mot Tranmere Rovers i FA Cupen): «Phil Jones gjorde comeback for Manchester United mandag kveld etter en skadeperiode på to år, og her leverte han en kjempeinnsats»

Phil Jones sin siste kamp for Manchester United før mandagens Premier League kamp mot Wolverhampton var i januar 2020. Stopperen har vært plaget av flere alvorlige kneskader, men han var ikke rusten mot Wolves, Jones var blant Uniteds beste spillere. Spesielt Jones’ prestasjon i første omgang mot Wolves var imponerende, og han gjorde blant annet en avgjørende blokkering fra et skudd fra Francisco Trincao i det siste minuttet av omgangen.

«En ting jeg vil si er at Phil Jones skal være stolt av seg selv. Han har blitt kritisert i årevis og har vært gjennom mye, men han er så profesjonell og har trent hardt».

«Han var fenomenal. Han var eksepsjonell, jeg er veldig glad på hans vegne og han fortjener det, sa Luke Shaw etter kampen til BBC Sport.

29 år gamle Phil Jones har sittet på benken fem ganger denne sesongen, men comebacket etter to års skadepause kom først mandag kveld.

Hør på Popidol: Elektronika-legendene Röyksopp ute med ny musikk

Les: Monaco har funnet Niko Kovac erstatter

Han har kontrakt med Manchester United til sommeren 2023.